Tidligere afholdte arrangementer

Spøttrup Kro er mere end en kro. Vi er et aktivt midtpunkt i byen og området, og derfor søger vi at afholde events for at skabe glæde for vores kunder og medborgere.

Læs mere om daværende arrangementet her.

Lis Sørensen D. 15/6 2018

Læs mere om daværende arrangementet her.

Derudover forsøger vi en til to gange årligt at skabe liv og fokus på vores lokalsamfund, dette gør vi bl.a. gennem events og koncerter. De seneste gange har det var i et samarbejde med Traktørstedet Borgen og Spøttrup Borg hvor vi bl.a. har haft Julie, Poul Krebs, Allan Olsen, Lis Sørensen.

Koncerter = SpøttrupKro/KroButikken

I de 12 år vi har drevet SpøttrupKro har vi efterhånden holdt 25 koncerter. Det kom vi i gang med efter vi havde haft kroen i 4 år, og har givet os så mange fantastiske oplevelser gennem de sidste 8 år.

Allan Olsen – Poul Krebs – Amin Jensen – tørfisk – Julie Bertelsen – Lars Lilholt – Gunnertoft Gospel – Stig Rossen – Kurt Ravn – Gitta Nørby –

Lis Sørensen m.m. ja …. Nogle af dem har været ved os 3 gange.

Disse øjeblikke med disse fantastiske kunstner har vi afholdt på Spøttrup Borg i riddersalen – den store sal på SpøttrupKro – vores lokale kirke – Kroen´s P plads – traktørstedet borgen.

Vi bilder os selv ind på Kroen , at når en kunstner kommer til så lille et sted, og med så lille et publikum ( ofte mellem 100 – 250 alt efter sted ) får respekt for det vores lille kro har gang i. Kunsteneren kan hurtig regne ud at dette ikke masser af dæknings bidrag til kroen. Når det er sagt, har vores plan fra starten været, at trække store kunstner til Vest Salling og at vi ikke ville sætte til på det.

Vi på kroen tror det er med koncerter , som klovnen i cirkus siger ” duften af savsmuld trækker ”.

Overblik

Tal og fakta

RETTER

PLADSER

KONCERTER

MEDARBEJDERE

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.