Busselskaber

Vi har på Spøttrup kro gennem årene taget imod mange busser med glade forventningsfulde turister, ofte busser som skal videre til Spøttrup Borg – Hjerl hede – Jespershus – Fur – tur rundt i Salling osv.

 

Spøttrup kro ligger lige midt i det hele og meget tæt på Spøttrup Borg og Limfjorden.

 

Vi kan klare 2 fyldte busser med bespisning ( varm ret + kaffe kage ) på 1 time og 30 min. vi har gode parkerings forhold – varme lokaler og masser af toiletter, nogle af de ting som er vigtige for at hele dagen lykkes og tiderne bliver overholdt.

 

1 KØDRET + ÆBLEKAGE – 185,-

1 KØDRET + ÆBLEKAGE m/kaffe 210,-

1 KØDRET + ÆBLEKAGE m/kaffe + 1 øl eller sodavand 235,-

1 KØDRET + ÆBLEKAGE m/kaffe + 1 øl eller sodavand og vand ad libitum  250,-

 

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.