Diner Transportable

Arrangement ud af huset

 

Mad ud af huset – diner transportable.

Vi har mange forslag til menuer ud af huset, vi er meget åbne for andre ønsker end dem vi har foreslået. I samarbejde med kunden, finder vi den bedste løsning, for at opfylde ønsket om en god madoplevelse fra Spøttrup kro. Det kunne fx. være mad til festen på stranden, skovturen, festen i forsamlingshuset eller hjemme hos dig selv. Altid spændende mad med friske råvarer. Ud fra dine ønsker laver vi alt forarbejdet med maden. Det giver dig mulighed for at nyde din fest.

Menuforslag og tilbud

Vi har her lavet nogle menuforslag, som du er meget velkommen til at kigge på. Brug dem som inspiration. Ønsker du noget andet så kom ned og snak med os. Du er selvfølelig altid velkommen til at bestemme noget helt andet.
“Rødding skal være kendt for sine æbler”. I den proces er Spøttrup Kro helt med i front, som leverandør af spændende og idérige mad, med inspiration hentet i æblets fantastiske madmæssige muligheder. Derfor tilbyder vi fester med æblet som inspirationskilde.

Levering, afhentning, emballage og afbestilling

Hvis ikke andet aftales er diner transportable som afhentning. Levering kan ved specielle forhold aftales hvis det er muligt. Emballage returneres af kunden senest dagen efter levering senest kl.11:00, hvis andet ikke er aftalt. Fade skåle o. lign. ønskes retur i rengjort stand. Alt emballage ønskes retur. Som en ekstra service er varme retter i varmekasser, som tilsluttes 220 W når du kommer hjem, det gør at maden altid er klar til servering og du behøver ikke sætte det i din ovn for opvarmning. Kurvet antal kan ændres indtil 3 dage før levering og herefter vil bestillingen være bindende. Alle priser er inkl. 25% moms og betaling er netto kontant ved varens afhentning/ levering, hvis andet ikke er aftalt. Afbestilling skal ske min. 5 dage før leveringstidspunkt.

 

Spøttrup Kro er altid klar til at give er tilbud på mad ud af huset.
Vi har vores menu kort, kan hjælpe til med eksempel vis tilbehør til en helstegt pattegris – salater mm. til en grill fest – receptioner med tapas mm.

Vi har et super moderne køle / varme kasse system hvor varen holder sig varm ved 220W tilslutning. Koldt mad ud af huset er der isblokke i kasserne.

Vi vil altid gerne holde møde om mad ud af huset, som ikke på nogen måde er bindende, men overvejer man en større fest i eget hjem – forsamlingshus – telt osv. kan det være godt at mødes og tale forventninger.

Mad ud af huset fra Spøttrup kro er ikke altid hele menuen, men kan måske være at stege kødet – lave salater – lave hovedret….mm. hvor værtsparret måske selv laver forret el. dessert osv.

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.