Krostuen & Torsdagsmenu

Krostuen på Kroen

I krostuen er der en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan hygge sig over en øl eller vand, nyde et måltid mad og/eller spille et spil. Her er plads til ca. 25 spisende. Skal der holdes et møde eller et mindre selskab, kan det lade sig gøre uden for krostuens åbningstid.

Torsdagsmenu

Torsdag kl. 17:30 – 19:30 – spis på kroen eller ta’ med hjem

Vil du slippe for at lave aftensmaden og for at tage opvasken? Du altid velkommen forbi krostuen, og til at nyde måltidet i krostuen, eller blot at tage det med hjem. Torsdagsmenuen vil være hverdagsmad med små overraskelser uge for uge.

 

Torsdagsmenu 80,-

Børn under 12 år 55,-

Uge 10 – d. 09/03 : Forårs karbonader 2x130 g. m/grønærter, kartofler og rødbeder.

Uge 11 – d. 16/:03 : Gl. dags oksesteg med waldorfsalat.

Uge 12 – d. 23/03 : 3 stk. forårsruller a 100 g med ris og sursød sovs.

Uge 13 – d. 30/03 : Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler.

Uge 14 – d. 05/04 : ONSDAG: XL stjerneskud: 125.- kr.

Uge 14 – d. 06/04 : Ingen torsdagsmenu

Uge 15 – d. 13/04 : Græsk farsbrød med tzatziki og kartofler.

Uge 16 – d. 20/04 : Bolle med pulled pork ovnstegt kartofler og coleslaw.

Uge 17 – d. 27/04 : Hakkebøf 2 x 130 g. blødeløg, kartofler og sovs.

Uge 18 – d. 04/05 : 1/2 Kylling m/kartofler sovs og hjemmelavet agurkesalat

Uge 19 – d. 11/05 : Sommermørbradbøf i flødesovs, ris og salat.

Uge 20 – d. 17/05 : ONSDAG: XL stjerneskud: 125.- kr.

Uge 20 – d. 17/05 : Ingen torsdagsmenu

Uge 21 – d. 25/05 : Hamburgerryg, aspargessovs, nye kartofler.

Uge 22 – d. 01/06 : Flæskestegsburger med røsti kartofler.

Uge 23 – d. 08/06 : Kyllingespyd med sommer kartoffelsalat.

Uge 24 – d. 15/06 : Luksus biksemad, spejlæg, bearnaise, rødbede.

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.