Krostuen & Torsdagsmenu

Krostuen på Spøttrup Kro

I krostuen er der en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan hygge sig over en øl eller vand, nyde et måltid mad og/eller spille et spil. Her er plads til ca. 25 spisende. Skal der holdes et møde eller et mindre selskab, kan det lade sig gøre uden for krostuens åbningstid.

 

Torsdagsmenu

Torsdag kl. 17:30 – 19:30 

Vil du slippe for at lave aftensmaden og for at tage opvasken? Du altid velkommen forbi krostuen, og til at nyde måltidet i krostuen, eller blot at tage det med hjem. Torsdagsmenuen vil være hverdagsmad med små overraskelser uge for uge.

 

 

Torsdagsmenu 75,-

Børn under 12 år 50,-

Uge Dato Menu
8 20/02 Glaseret skinke m/flødekartofler og coleslaw
9 27/02 Ramsløgsbolle m/kylling, paprika stegte ovnkartofler, guacamole og salat
10 05/03 Karbonader m/grønærter, kartofler og ovnstegte rodfrugter
11 12/03 Gammeldaws oksesteg m/waldorfsalat, kartofler og sovs
12 19/03 Lasagne m/tomat- og fetasalat
13 26/03 4 x smørrebrød
14 02/04 Flæskesteg m/rødkål, asie, sovs og kartofler
15 08/04 (onsdag) XXL stjerneskud

SMØRREBRØDSTAPAS (snapas)

PÅSKESØNDAG d. 12/4 kl. 13.00

SMØRREBRØDS-TAPAS spis hvad du kan fra buffet.

Husk tilmelding senest 7/4

16 16/04 Forlorenhare m/waldorfsalat, sovs og kartofler
17 23/04 Hakkebøf 2 x 130 g. m/blødeløg, sovs, kartofler og coleslaw
18 30/04 ½ ovnstegt kylling m/agurksalat, sovs og kartofler
19 07/05 Glaseret skinke m/flødekartofler og mix salat
20 14/05 Æblestegt oksesteg m/perleløg, sovs, kartofler og sødt
21 21/05 Lukket pga. Kristi Himmelfartsdag
22 28/05 Luksus biksemad m/spejlæg, rødbeder og bearnaise
23 04/06 Wienerschnitzel m/garniture, ærter, ovnstegte kartofler og smørsovs

ET BRAG AF EN KONCERT 5/6  mm. mm. mm. al a lars

24 11/06 Herregårdsbøf 2 x 130 g. m/mixsalat, ovnstegte kartofler og bearnaisesovs
25 18/06 Farsbrød m/nye kartofler og kold urtesovs

SKT. HANS. Tirsdag d. 23/6 kl. 18.00

STOR TARTELET BUFFET 5 slags fyld og isbåd med æbleis og kaffe

Pris pr. person 175.- husk tilmelding senest 20/6

26 25/06 Tørstegt flæsk m/rødbeder, nye kartofler og persillesovs
27 02/07 Kyllingespyd m/grøn kartoffelsalat, bagt tomat og salat
28 09/07 Koteletter i fad m/mix ris og grønt
29 16/07 ½ ovnstegt kylling m/agurksalat, sovs og kartofler
30 23/07 Sommer skinke m/salat, røstikartofler og paprikasovs
31-33 30/07-13/08 Lukket

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.