Krostuen & Torsdagsmenu

Krostuen på Kroen

I krostuen er der en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan hygge sig over en øl eller vand, nyde et måltid mad og/eller spille et spil. Her er plads til ca. 25 spisende. Skal der holdes et møde eller et mindre selskab, kan det lade sig gøre uden for krostuens åbningstid.

Torsdagsmenu

Torsdag kl. 17:30 – 19:30 – spis på kroen eller ta’ med hjem

Vil du slippe for at lave aftensmaden og for at tage opvasken? Du altid velkommen forbi krostuen, og til at nyde måltidet i krostuen, eller blot at tage det med hjem. Torsdagsmenuen vil være hverdagsmad med små overraskelser uge for uge.

 

Torsdagsmenu 95,-

Børn under 12 år 65,-

Uge 42: Gammeldags oksesteg m/sur kartofler og æblesalat.

Uge 43: Herregårdsbøf med bearnaise nye kartofler og sommerkålssalat.

Uge 44: ½ Ovnstegt kylling med tilbehør.

Uge 45: ½ andebryst og 1 andelår, kartofler, rødkål, sovs 160.-kr. max. 150 kuverter.

Uge 46: Forloren hare, æblesalat, kartoffel og sovs.

Uge 47: Juleflæskesteg, rødkålssalat, kartoffel og sovs.

Uge 48: 3 tarteletter med høns i asparges og 1 x tunmousse.

Uge 49: Juleskinke med grønlangkål og brunede kartofler.

Uge 50: Luksus stjerneskud. Max. 150 stk. Bestil i god tid.

Uge 51: julelukket

Uge 52: Godt nytår. Kroen åben 12-17. Pålægsbord 50.-kr. 13-14.

Uge 4: Oksefilet i folie 225g, svampemix, ovnkartofler og bearnaise og ærtesalat

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.