Krostuen & Torsdagsmenu

Krostuen på Kroen

I krostuen er der en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan hygge sig over en øl eller vand, nyde et måltid mad og/eller spille et spil. Her er plads til ca. 25 spisende. Skal der holdes et møde eller et mindre selskab, kan det lade sig gøre uden for krostuens åbningstid.

Torsdagsmenu

Torsdag kl. 17:30 – 19:30 – spis på kroen eller ta’ med hjem

Vil du slippe for at lave aftensmaden og for at tage opvasken? Du altid velkommen forbi krostuen, og til at nyde måltidet i krostuen, eller blot at tage det med hjem. Torsdagsmenuen vil være hverdagsmad med små overraskelser uge for uge.

 

Torsdagsmenu 95,-

Børn under 12 år 65,-

Uge 23: Forloren hare med kartofler og tilbehør.

Uge 24: Husarsteg med nye kartofler, sovs og salat.

Uge 25: Ovn stegt skinke med flødekartofler og råkost.

Husk klovneløb søndag d.16 juni kl. 9.00.

Uge 26: Oksefilet, 225 gr. i folie, bagt kartoffel og bearnaisesauce.

Uge 27: Dansk hakkebøf med bløde løg, kartofler og sovs.

Uge 28: Pulled pork i bolle med coleslaw, majs og ovnkartofler.

Uge 29: Kyllingespyd med pastasalat.

Uge 30 og 31: lukket.

Uge 32: Xl stjerneskud.

Uge 33: Gammeldags oksesteg med waldorfsalat.

Uge 34: Biksemad med spejlæg, bearnaise sovs og rødbeder.

Uge 35: Kalvefrikasse a la Spøttrup Kro.

Uge 36: Lukket.

Uge 37: Tortillas med kødfyld, ris og salat.

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.