Krostuen & Torsdagsmenu
Krostuen på Spøttrup Kro
I krostuen er der en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan hygge sig over en øl eller vand, nyde et måltid mad og/eller spille et spil. Her er plads til ca. 25 spisende. Skal der holdes et møde eller et mindre selskab, kan det lade sig gøre uden for krostuens åbningstid.
Torsdagsmenu
Torsdag kl. 17:30 – 19:30
Vil du slippe for at lave aftensmaden og for at tage opvasken? Du altid velkommen forbi krostuen, og til at nyde måltidet i krostuen, eller blot at tage det med hjem. Torsdagsmenuen vil være hverdagsmad med små overraskelser uge for uge.
Torsdagsmenu 75,-
Børn under 12 år 50,-
Uge | Dato | Menu |
8 | 20/02 | Glaseret skinke m/flødekartofler og coleslaw |
9 | 27/02 | Ramsløgsbolle m/kylling, paprika stegte ovnkartofler, guacamole og salat |
10 | 05/03 | Karbonader m/grønærter, kartofler og ovnstegte rodfrugter |
11 | 12/03 | Gammeldaws oksesteg m/waldorfsalat, kartofler og sovs |
12 | 19/03 | Lasagne m/tomat- og fetasalat |
13 | 26/03 | 4 x smørrebrød |
14 | 02/04 | Flæskesteg m/rødkål, asie, sovs og kartofler |
15 | 08/04 (onsdag) | XXL stjerneskud |
SMØRREBRØDSTAPAS (snapas)
PÅSKESØNDAG d. 12/4 kl. 13.00
SMØRREBRØDS-TAPAS spis hvad du kan fra buffet.
Husk tilmelding senest 7/4
16 | 16/04 | Forlorenhare m/waldorfsalat, sovs og kartofler |
17 | 23/04 | Hakkebøf 2 x 130 g. m/blødeløg, sovs, kartofler og coleslaw |
18 | 30/04 | ½ ovnstegt kylling m/agurksalat, sovs og kartofler |
19 | 07/05 | Glaseret skinke m/flødekartofler og mix salat |
20 | 14/05 | Æblestegt oksesteg m/perleløg, sovs, kartofler og sødt |
21 | 21/05 | Lukket pga. Kristi Himmelfartsdag |
22 | 28/05 | Luksus biksemad m/spejlæg, rødbeder og bearnaise |
23 | 04/06 | Wienerschnitzel m/garniture, ærter, ovnstegte kartofler og smørsovs |
ET BRAG AF EN KONCERT 5/6 mm. mm. mm. al a lars
24 | 11/06 | Herregårdsbøf 2 x 130 g. m/mixsalat, ovnstegte kartofler og bearnaisesovs |
25 | 18/06 | Farsbrød m/nye kartofler og kold urtesovs |
SKT. HANS. Tirsdag d. 23/6 kl. 18.00
STOR TARTELET BUFFET 5 slags fyld og isbåd med æbleis og kaffe
Pris pr. person 175.- husk tilmelding senest 20/6
26 | 25/06 | Tørstegt flæsk m/rødbeder, nye kartofler og persillesovs |
27 | 02/07 | Kyllingespyd m/grøn kartoffelsalat, bagt tomat og salat |
28 | 09/07 | Koteletter i fad m/mix ris og grønt |
29 | 16/07 | ½ ovnstegt kylling m/agurksalat, sovs og kartofler |
30 | 23/07 | Sommer skinke m/salat, røstikartofler og paprikasovs |
31-33 | 30/07-13/08 | Lukket |
>> Vi giver muligheder
Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.
>> Vi giver glæder
Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.
>> Vi giver oplevelser
Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.