Krostuen & Torsdagsmenu

Krostuen på Kroen

I krostuen er der en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan hygge sig over en øl eller vand, nyde et måltid mad og/eller spille et spil. Her er plads til ca. 25 spisende. Skal der holdes et møde eller et mindre selskab, kan det lade sig gøre uden for krostuens åbningstid.

Torsdagsmenu

Torsdag kl. 17:30 – 19:30 – spis på kroen eller ta’ med hjem

Vil du slippe for at lave aftensmaden og for at tage opvasken? Du altid velkommen forbi krostuen, og til at nyde måltidet i krostuen, eller blot at tage det med hjem. Torsdagsmenuen vil være hverdagsmad med små overraskelser uge for uge.

 

Torsdagsmenu 95,-

Børn under 12 år 65,-

Uge 5: ½ Ovnstegt kylling med tilbehør.

Uge 6: Forloren hare, æblesalat, kartoffel og sovs.

Uge 7: Biksemad med 2 spejlæg, rødbeder og bearnaisesovs.

Uge 8: Tortillas pandekager med kød fyld, salat, majskolbe og salsasovs.

Uge 9: Oksekød i peberrod sovs med kartofler og asier og bønnesalat.

Uge 9: Fredag:  Fællesspisning : Stegt flæsk og citronfromage 195.-kr. – bestil senest 22/2.

Uge 10: Dansk hakkebøf med bløde løg, kartofler og sovs.

Uge 11: Pulled pork i bolle med røsti kartofler og coleslaw.

Uge 12: Lasagne med tomatsalat og feta. Forloren hare, æblesalat, kartoffel og sovs.

Uge 13: Onsdag: Xxl stjerneskud 125.-kr.

Uge 13: Onsdag: Tarteletfyld 3 x 750 g 225.- bestil senest 22/3.

Uge 14: Glaseret æbleskinke med flødekartofler og æblesalat.

Uge 15: Græsk farsbrød med græske kartofler, tzatziki og tomatsalat.

Uge 16: Flæskesteg med sovs og kartofler og rødkål.

Uge 17:½ ovnstegt kylling med kartofler og sovs og hj. lavet agurkesalat.

Uge 18: Gammeldags oksesteg med waldorfsalat.

Uge 19: Onsdag: Fællespisning/banko Winerschnitzel og æblekage. 195.- kr. info senere.

Uge 20: Herregårdsbøf ovn kartofler og bearnaise sovs og ærtesalat

Uge 21: Kyllingespyd med kartoffelsalat, majskolbe og bønnesalat.

Uge 22: Karbonader 2 x 125 g med grønærter og bagt gulerod.

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.