Krostuen & Torsdagsmenu

Krostuen på Kroen

I krostuen er der en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan hygge sig over en øl eller vand, nyde et måltid mad og/eller spille et spil. Her er plads til ca. 25 spisende. Skal der holdes et møde eller et mindre selskab, kan det lade sig gøre uden for krostuens åbningstid.

Torsdagsmenu

Torsdag kl. 17:30 – 19:30 – spis på kroen eller ta’ med hjem

Vil du slippe for at lave aftensmaden og for at tage opvasken? Du altid velkommen forbi krostuen, og til at nyde måltidet i krostuen, eller blot at tage det med hjem. Torsdagsmenuen vil være hverdagsmad med små overraskelser uge for uge.

 

Torsdagsmenu 95,-

Børn under 12 år 65,-

Uge 8: Hakkebøf  2x125 gr. , bløde løg, kartofler, sovs.

Uge 9: Forloren hare, waldorfsalat.

Uge 10: ½ Ovenstegt kylling med kartofler, sovs og agurkesalat.

Uge 11: Gammeldags oksesteg, kartofler, tyttebær og surt.

Uge 12: Herregårdsbøf 2 x 125 g, bearnaise, ærtesalat.

Uge 13:Pulled pork i bolle, ovnstegte kartofler, coleslaw.

Uge 14: Oksegullasch, ris og salat

Uge 15: Påskeskinke, flødekartofler, majskolbe, salat.

Uge 16: Onsdag-Onsdag- XXXLLL Stjerneskud. Pris 135 kr.

Uge 17: Kyllingespyd, krydderkartofler, tzatziki, bagt tomat.

Uge 18: Flæskesteg m/kartofler og sovs og rødkål.

Uge 19: Ungkvægfilet bøf-200 g i folie, salat, bearnaise.

Uge 20:Karbonader 2 x 125 g, grønne ærter, kartofler, rødbeder.

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.