Krostuen & Torsdagsmenu

Krostuen på Spøttrup Kro

I krostuen er der en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor man kan hygge sig over en øl eller vand, nyde et måltid mad og/eller spille et spil. Her er plads til ca. 25 spisende. Skal der holdes et møde eller et mindre selskab, kan det lade sig gøre uden for krostuens åbningstid.

 

Torsdagsmenu

Torsdag kl. 17:30 – 19:30 

Vil du slippe for at lave aftensmaden og for at tage opvasken? Du altid velkommen forbi krostuen, og til at nyde måltidet i krostuen, eller blot at tage det med hjem. Torsdagsmenuen vil være hverdagsmad med små overraskelser uge for uge.

 

 

Torsdagsmenu 75,-

Børn under 12 år 50,-

Uge Dato Menu Tilbehør
34 22/08 Herregårdsbøf m/bearnaise ærtesalat og ovnstegte krydderkartofler
35 29/08 Flæskesteg m/ sovs kartofler rødkål og asier
36 05/09 1/2 ovnstegt kylling m/ hjemmelavet agurksalat og tilbehør
37 12/09 Græsk farsbrød  Græsk farsbrød m/Græsk kartofler tzatziki og tomatsalat
38 19/09 Tørstegt flæsk m/ persillesovs kartofler og rødbeder
39 26/09 Gammeldaws oksesteg m/ vildtsovs kartofler og waldorfsalat
40 03/10 Forloren hare m/ surt og sødt
41 10/10 Hakkebøf m/blødeløg sovs kartofler og coleslaw
42 12/10 Gourmetbolle m/spicy ..ÆBLE ..kylling ovnkartofler og æblesalat
43 24/10 Luksus stjerneskud  Torsdag (knæk cancer uge) 100,- de 50.- går til cancer.

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.