Selskab, fest og arrangement

Vores ambition udover; rigeligt med god mad og service, er altid at lytte til dine/jeres ønsker, for at skabe rammerne omkring festen, så festen bliver personligt og nærværende!

menukort og priser

Inspiration til ‘dit livs fest’

“Vi har igennem årerne inspireret vores kunder, men er også blevet inspireret af vores kunder. Vi har derfor sammensat et menukort med traditionelle retter som har fået et lille pift, så der er noget til enhver smag”

Alex Kirkegaard

 

Selskaber på Kroen

Spøttrup kro har gennem årene været brugt til mange ting. Mostedage – home party- koncerter- julefrokoster- børnehave besøg- bedsteforældredage i dagplejen- sponsorcykelløb- Grillaftener- polterarbent -firmaevent-kursusdage- generalforsamlingen og meget mere. Vi er glade hver gang vi får lov til at hjælpe med en aktivitet, der kan glæde gæsterne.

Overvejer du at holde selskab på kroen? Så læs videre her:Vi vil nemlig være med til at skabe en god oplevelse. Vi er åbne for specielle ønsker fx. tema fester, traditionelle fester eller kursusdage. Der kan fx. være specielle ønsker til menu og borddækning, det taler vi om. Har du vilde idéer om et arrangement, så er vi med til at gå hele vejen. Vi har i vores tidligere arbejde arrangeret alt fra småt til stort.

Første skridt

Det første du skal gøre er at høre til om den dato du tænke på er ledig. Du kan få datoen reserveret og vi kan mødes og tale om dine ønsker. Vi sender efterfølgende et tilbud. Samspillet mellem værtsparrets og kroen er meget vigtigt. Det er vigtigt alt er talt igennem, så alle kommer rigtig godt gennem dagen og det hele sker som værtsparret har tænkt sig.

Gode råd før festen

Bordpynt, lys, servietter osv. er inkluderet i prisen. Vore borde er altid pyntet, er der særlige ønsker med hensyn til farver el. lign. efterkommer vi dem gerne. Ønsker du levende musik er vi behjælpelig, med strøm m.m. Vores stereoanlæg er I velkommen til at benytte. Ønskes højt musik, må vi tale om leje af større højttalere.

Kerneværdier

Det får du på Spøttrup Kro

Spændende menuer

Vi er altid klar når kunden siger GO. Vi har vores menu kort, men ofte finder vi sammen med kunden ud af noget “spændende”.
Her tænker vi ofte lokale råvare ind.

Værdi for pengene

Kromutter og Krofatter har overblikket, vi laver selv maden fra bunden, egne blomster og anretninger, nystrøgne duge. Kort sagt et kropar der er ind over det hele.

Der skal være mad nok

På en lokal kro er der altid være mad nok. Ved en buffet er det ofte øjet der først bliver mæt, så derfor skal buffen og fadene som sendes rundt være helt fyldte – og lidt til.

Venlig betjening

Det betyder meget for os, at du som kunde møder en behagelig betjening. Derfor beskræber vi os på, at vi altid er et skridt foran så vi har dig og dine gæster i centrum.

Atmosfære og borddækning

Lokaler og borddækning afstemt til formålet. Kromutter har kurser i blomsterbinderi og dekorationer. 

Tilfredse kunder

Vi lever og ånder for tilfredse kunder. Vi oplever igen og igen, at kunder vender tilbage, det sætter vi stor pris på.

Overblik

Tal og fakta

RETTER

PLADSER

KONCERTER

MEDARBEJDERE

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.