Kontakt Os

Overvejer du at din næste fest skal foregå på Spøttrup Kro, anbefaler vi at du kontakter os for at forhøre om datoen du ønsker er ledig. Du kan altid foretage en  uforpligtende reservation.

 

 

kontakt

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt

15 + 3 =

Spøttrup Kro

Østergade 6
7860 Spøttrup

Tlf: 6176 1319
Mail: info@buffen.dk

Spøttrup Kro

Vi glæder os til at servicere dig

Atmosfære og høj service

Spøttrup Kro drives idag på 12. år af Krofolket – Alex og Anette.  Spøttrup Kro er en halv traditionel selvskabskro, hvor vi sikrer sammenhæng mellem den autentiske atmosfære, de hyggelige omgivelser og rigelig mad og service af høj kvalitet. Kroens koncept bygger på spændende, men genkendeligt mad til enhver smag, til en overkommelig pris  – lidt, for godt.

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.