stort sildebord

stort fiskebord

lune julerettter og julesul

ostebord og ris a la mandel

kaffe og sødt

3 mands orkester

 

øl – juleøl – vin – snaps

Drinksbar åbner kl. 21.30

 

natmad

 

julepyntet kro og juleklar personale

Spøttrup Kro holder traditionen tro, julefrokost hvert år, med masser af julemad, musik og dans. Det er altid til en fast pris med alt inklusivt.

I juletiden bliver kroen brugt til mange aktiviteter: børnehaver på kro til julefrokost, juleafslutninger, julemad ud af huset, gløgg og æbleskiver til møder.

I juletiden kommer du altid på kroen til julepyntede lokaler med masser af hjemmelavet julemad.-

SKYND DIG OG BOOK VI HAR KUN 95 PLADSER

>> Vi giver muligheder

Med det mener vi, at vi kan sammensætter en menu som fx. konfirmanden der ønsker at få en dessert af mormors opskrift. Vi giver mulighed for at skabe en fest såvel på kroen som i de lokale forsamlingshuse eller en havefest i telt m.m.

>> Vi giver glæder

Med det mener vi, at vi tar´ansvar for at værtsparret efter endt fest kan gå hjem med glade minder om en dejlig dag. Derudover vil vi  skabe glæde ved at være en aktiv kro med koncerter, spis sammen, torsdagsmenu og events.

>> Vi giver oplevelser

Med det mener vi, at vi sammen med kunden, finder ud af at hvordan rammen for den enkelte fest skal sættes. Så festen bliver den unikke oplevelse kunden ønsker. Oplevelsen starter altid med et møde, hvor menu og rammer for festen planlægges.